Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Grzegolec Michal.alpinizm.przemysł (5316 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
straszna to sprawa panladnyzrodzina, aż strach pomyśleć co będzie dalej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
och! jakze , znowu, tak zwyczajnie ... Gabriel, mimo niescislosci pytania przedmowcy tematu, probuje cokolwiek wyjasnic, pomoc ... po czym nadciaga , ze swymi jakze smiesznymi, dwoje forumowych kretynow ... wesolo jest, oj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
p/s:
zuzu gdzie jestes...zasmiecamy!

jakiś kompleks?

Jestem ,
a odpowiem ci tak:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ulv7dwa-- właśnie widać twój kretynizm, bo wpadłeś na forum , nic nie napisałeś tylko oceniasz gośći po kolei, napisz coś mądrego-bo przecież taki jesteś ... chyba??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
do ulv7dwa:

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
ulv7dwa-- właśnie widać twój kretynizm, bo wpadłeś na forum , nic nie napisałeś tylko oceniasz gośći po kolei, napisz coś mądrego-bo przecież taki jesteś ... chyba??

Ulv nic nie napisał?
Ulv jest jednym z najstarszych forumowiczów i napisał wiele,wiele POMOCNYCH postów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ulv napisał, kto jaki jest i wszystko w temacie-- musimy się z tym zgodzić, bo skoro piszecie że jest jednym z najstarszych forumowiczów to pewnie wszystkich zna i wszystko wie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
ulv napisał, kto jaki jest i wszystko w temacie-- musimy się z tym zgodzić, bo skoro piszecie że jest jednym z najstarszych forumowiczów to pewnie wszystkich zna i wszystko wie.

Nikt nie wie wszystkiego i nie zna wszystkich.
Nie przekręcaj moich słów,proszę.
W odpowiedzi na Twój zarzut do niego,że nic oprócz oceniania innych nie napisał,stwierdziłam zgodnie z prawdą,że napisał on wiele pomocnych postów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
ale fajnie czyzbys sie czyms zdenerwowal ?

jednym z faktycznie najstarszych, najbardziej zasluzonych dla tego forum jak i dla wszytkich nas szukajacych tutaj porad jest, skoro o tym nie wiesz, uzytkownik o pierwszej i najdluzej uzywanej kiedys nazwie - FAZI ... lub pozniej Krolestwo za Konia ... itp. itd.

co do mnie - sprawa jest bardzo prosta

kazdy pisze za siebie - Ty pisz co chcesz, ja pisze co chce uwazasz, ze jestem kretynkiem ? ach alez uwazaj tak sobie kazdy z nas - ja i Ty - moze miec swoje wlasne, prywatne i niejednokrotnie wlasnie - kretynskie - zdanie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ulv7dwa napisał:
och! jakze , znowu, tak zwyczajnie ... Gabriel, mimo niescislosci pytania przedmowcy tematu, probuje cokolwiek wyjasnic, pomoc ... po czym nadciaga , ze swymi jakze smiesznymi, dwoje forumowych kretynow ... wesolo jest, oj

gdybyś ty wilku był mondrzejszy
i IQ większe niż 70 posiadał
pomyślał byś trzy razy
potem się wypowiadał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok